spreker-voor-webinar-hans-kazàn
POEH HEE
 
De vorige nieuwsbrief is van maart 2021, maar we zijn nog steeds ‘alive and kicking’, beste vrouwen, mannen en iedereen daarnaast en daartussen! 
Onze cabaretiers hebben werkelijk prachtige voorstellingen gemaakt: lang leve de creatieve en flexibele geesten! Van fysiek, naar online, naar hybride, terug naar online en nu weer fysieke bijeenkomsten: wij zijn inmiddels van alle markten thuis.

Nu het weer live mag, ga los op: www.humorwerkt.nl. En als online/hybride toch beter past, kijk op: www.humorwerktthuis.nl 
spreker-voor-webinar-hans-kazàn

Reviews over deze kanjers:

Wij hebben ons met ongeveer 100 collega’s mogen laven aan de verbindende humor van Rob en Joep. Een uurtje even de boel de boel en dat deed de collega’s zichtbaar goed! Of ze nu alleen zaten thuis of met een paar collega’s op het werk; iedereen deed goed mee en kon het ‘cadeautje’ erg waarderen. Weer een schot in de roos!! 


– G. van de Straat, BJZ LimburgHet was geweldig leuk. Echt een heel groot succes. Alles aan de organisatie van dit uitje heb ik als positief ervaren; ons contact, het contact met Bart en Michiel, de snelheid waarmee wij de bingokaarten toegestuurd kregen en de bingo zelf. We hebben echt enorm gelachen, ze deden het zo ontzettend leuk.


– Evelien, PolitieHet event was heel tof, en vooral de aftrap van Nina. Ik heb echt genoten en van collega’s kreeg ik ook te horen dat ze het tof vonden. We weten dat er rond 550 deelnemers vanuit hun locatie hebben meegekeken. Dus al met al zijn we tevreden met de livekijkers. Heel fijn hoe het contact tussen ons, maar ook vooral met Nina is verlopen. Ik kijk terug op een prettige samenwerking.


– S. Saouti, Code Diversiteit & Inclusie
spreker-voor-webinar-hans-kazàn

REVIEWS
We boeken nog meer mooie (online) voorstellingen, lees wat anderen hierover te zeggen hebben! 

BASTIAAN GELEIJNSE

De Dag van de Migratieketen was geslaagd! De afsluiting van Bastiaan was echt top! We krijgen veel leuke reacties en uit enquêteresultaten blijkt dat het optreden van Bastiaan positief wordt gewaardeerd. Een schot in de roos dus! Dank je wel voor de fijne, vlotte samenwerking!

– C. Rosenthal, COA

COMPLIMENTENMEISJES

Via deze weg wil ik iedereen bedanken! Mijn team heeft er enorm van genoten! Even iets luchtigs, even wat aandacht, even iets positiefs in deze tijd… daar was ik naar op zoek!

– M. Geutjens, Summa College

GREG SHAPIRO

Het was een geslaagde ochtend met Greg! We hebben zeker positieve reacties gekregen. Onze klanten hebben het erg gewaardeerd, net als wijzelf trouwens 😉 De samenwerking vooraf met Greg verliep soepel en professioneel. Al met al een positieve ervaring dus!

– L. Wijntjes, De BouwApp

DOLF JANSEN

De collega’s hebben genoten (ik zeker ook). Ook een aantal collega’s, die echt geen fan waren van Dolf, hebben toegegeven dat het toch wel erg leuk was.

– J. K. de Wolff, Amlin

HANS KAZÀN

Op een onnavolgbare, interactieve en laagdrempelige manier opende Hans het jaar 2022 voor ons. Mooi hoe hij contact maakte met de collega’s en ze tegelijkertijd enorm in de luren te leggen. Dank aan Hans en Humor Werkt!


– J. van Meel, Bovemij Interne Diensten

MARK VAN DE VEERDONK

Een knappe prestatie van Mark om op korte termijn nagenoeg zonder live publiek een stuk voor te dragen. Ik heb ervan genoten!


– A. Klerkx, Gemeente Maashorst

PIETER DE RIJK

Het was het super leuk! Heb ook hard kunnen lachen. De reacties tot nu toe zijn enorm positief.

– I. Daoudi, Gemeente Rotterdam

ONNO INNEMEE

(…) alleen maar positieve geluiden. (…) ik kan niet anders zeggen dan dat het een hele leuke show was (…). De ontwapenende manier waarmee Onno dat doet, paste helemaal bij de middag. De grappen waren soms best hard, maar Onno weet ze leuk te brengen. Ik heb serieus niets negatief gehoord en dat is voor mij voor het eerst. Kortom, top!


– I. Westdijk, Gemeente Katwijk
spreker-voor-webinar-hans-kazàn

EN VERDER

 

Inmiddels werken Ilonka, Merel en Catinka met z’n drieën vanuit huis of op kantoor, want sinds oktober is Lizette gaan werken voor het inloophuis: een plek waar zo’n warm en begaan persoon ongetwijfeld veel kan betekenen. Gelukkig komt ze regelmatig lunchen om te praten over (nieuwe) podcasts of een bestelling van fairhip op te halen =)    

Monopoly kennen we allemaal: urenlang zoet zijn met straten kopen, huisjes bouwen en de bank te vriend houden. In het najaar van 2022 komt er een exclusieve Monopoly-uitgave: Monopoly @Work. Ambassadeur van deze editie is Arnout van den Bossche: “het verschil met andere edities is dat in deze kaartjes humor verwerkt zit. Ik sta achter deze versie omdat het commerciële aspect vervangen is door een zekere funfactor, en dat met een duidelijke link naar het bedrijfsleven, waar alle werkende mensen zich wel iets bij kunnen voorstellen.” Hoe tof je eigen spel!

De Speld presenteert weer het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2021. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een doorkijkje op de wereld na corona, een update over alle mensen met wie je de afgelopen tijd het contact bent verloren en twee pagina’s om even heerlijk tot rust te komen! Vandaag vóór 23.59 besteld? Ga maar snel slapen. Morgen weer vroeg op.

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

HOE GAAT HET MET…

...VINCENT GEERS

Zeg Vincent, hoe zag 2021 er voor jou uit?  
Ik heb tussen alle lockdowns door zoveel mogelijk proberen op te treden. Daarbij heb ik het afgelopen jaar ook voor het eerst in mijn leven online optredens gegeven. Dat was een bijzondere ervaring waar ik eigenlijk steeds beter in ben geworden.
Enkele bedrijfsoptredens konden wel live plaatsvinden. Een bijzonder optreden was voor mij de maatwerk show voor de docenten en het bestuur van mijn oude middelbare school. Er zaten zelfs docenten in de zaal die mij nog hadden les gegeven. Dit was toch een van de eerste keren op die school dat ik niet na hoefde te blijven.

Gelukkig schrijf ik ook grappen voor veel verschillende televisieprogramma’s (o.a. Dit Was Het Nieuws, the Roast of) en ging dat werk tijdens de lockdowns gewoon door.      

Wil je onze lezers nog wat meegeven?
Ik denk dat mensen door het vele thuiswerken elkaar een beetje kwijt zijn geraakt. Daarom denk ik dat bedrijven daar, zodra het weer kan extra aandacht aan moeten besteden. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Met bijvoorbeeld  een optreden of een teamuitje. Maar ik denk dat het op het sociale vlak belangrijk is om weer een collectief gevoel te krijgen.  

Volg ons op twitter en instagram, en ‘like’ ons op facebook!

Eindelijk! Voor het eerst konden we weer naar een voorstelling van een van onze artiesten. De geweldige Kees van Amstel had ons in een scheur met “een bang jongetje dat hele enge dingen doet”. Gaat dat zien (als er nog kaartjes zijn)!

Wij zijn de GROOTSTE fans van al onze artiesten en al helemaal als ze ons chocolade sturen. 🍫😉🥰
Bedankt lieve Nina!
Bedankt lieve Arnout!
#humorwerkt #chocoladewerktook 
#MaakDieZoomMeetingLeuker

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

CONTACT

Postadres
Appelstraat 42
2564 EH Den Haag

Bezoekadres
Onze Ambassade – Lange voorhout 102
2514 EJ Den Haag

www.humorwerkt.nl

Humor-Werkt-Merel

Merel Kortekaas
T: 06 81 06 01 49
E: merel@humorwerkt.nl

humor-werkt-ilonka

Ilonka Blok
T: 06 81 06 01 47
E: ilonka@humorwerkt.nl

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

www.humorwerkt.nl
voor al je live evenementen

www.humorwerktthuis.nl
voor al je online of hybride evenementen

© 2008 Humor Werkt | KVK: 27317412 | BTW: 8192.91.390.B02 | Ontwerp site: Catinka Kersten