ONTDEK 'HUMOR WERKT'

Onze basis en oorsprong is cabaret-sprekersbureau Humor Werkt

Al 13 jaar de beste cabaretiers, sprekers en dagvoorzitters voor zakelijke bijeenkomsten

Wij werken ook al jaren voor offline evenementen met het Cabaret-sprekersbureau Humor Werkt. Wij zijn onderscheidend omdat wij ons richten op producties en artiesten met humor en jarenlange ervaring in de theaterbranche zorgt er daarbij voor dat we een uniek en met zorg samengesteld aanbod hebben opgebouwd waardoor wij altijd de perfecte artiest voor jouw evenement kunnen aanraden.

Als agentschap hebben we rechtstreeks contact met al onze artiesten. Hierdoor kunnen wij goed inschatten wie er het best bij jouw bedrijf past. Bijkomend voordeel is dat extra schakels verdwijnen en wij snel inzage hebben in de agenda’s. 

Dus wil je toch een live act boeken? Neem dan een kijkje op de site en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

LET's GO ONLINE

Want humor werkt ook via je scherm!

Organiseer je een webinar, online vrijmibo of een ander online evenement?
Boek een remote comedian, inspirerende zoom spreker, online cabaretier,
webinar presentator of dagvoorzitter voor je online symposium rechtstreeks
via Humor Werkt Thuis!

online-spreker-voor-webinar

HUMOR Verbindt

Online contact houden met collega’s is een uitdaging gebleken de afgelopen maanden. Virtuele interacties kunnen zeer intensief zijn voor de hersenen en mensen raken overprikkeld. Zoomvermoeidheid is een feit. Toch is op het moment het internet dé plek waar alle collega’s en relaties nog bij elkaar kunnen komen, dus de uitdaging is om dit voor elkaar te krijgen op een ontspannen manier. Humor kan daar bij helpen!

gezond-spreker-voor-webinar-humor-werkt-thuis

LACHEN IS GEZOND

Het is wetenschappelijk bewezen dat humor ervoor zorgt dat de boodschap beter blijft hangen, het versterkt de teamspirit, versimpelt de communicatie, zorgt voor luchtigheid en bevordert creativiteit. Humor is daarom een zeer waardevolle toevoeging aan jouw online meeting, hybride bijeenkomst of digitale vrijdagmiddagborrel. Het geeft je deelnemers weer energie en weer een échte gedeelde ervaring om met elkaar over na te praten.

op-maat-spreker-voor-webinar-humor-werkt-thuis

OOK VOOR JOU

Al onze artiesten zijn uniek en wij bieden daarom een zeer uiteenlopend aanbod van manieren om humor toe te passen op jouw online evenement. Zo kan je kiezen uit Zoom-cabaret, interactieve webcasts, satire op maat voor jouw bedrijf, Fokke en Sukke kunnen jullie meeting voor jullie samenvatten, prikkelende webinars en meer. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale toevoeging aan jouw online of hybride evenement. Soms op maat, maar altijd passend! 

Op MeetingReview worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,3!

4.7/5

Ontmoet ons team

Aan de andere kant van het computerscherm

Merel Kortekaas
Eigenaar // Hoofd Boekingen

Houdt van theater, cabaret en muziek, woont samen met Johnny H, danst graag met zus Simone K, draait plaatjes (o.a. bij Summer of Laugh en met als jaarlijks hoogtepunt Lowlands), zit elke voetbalwedstrijd van de mooiste club van NL gekluisterd aan de radio, doet voor de lol aan thaiboksen.

Ilonka Blok
Eigenaar // Hoofd Boekingen

Is het gelukkigst met een goed boek, in het theater, met een fototoestel en een wild beest voor de lens of op de dansvloer. Ze houdt erg van lekker eten en drinken en dat vooral in combinatie met goed gezelschap. Ze lacht graag, is gek op orka’s, en niet te vergeten op Kors en haar dochters Luna en Merel.

Catinka Kersten
Office Manager

Zou een goed huisdier zijn, maar is een kunstenaar die zacht ogende sculpturen maakt van gips en beton. Ze houdt van The Great British Bake-Off (want taart), Zuid-Amerikaanse films en spannende tv series. Ze kan niet tegen cliffhangers en kan wel tegen spoilers. Ze woont samen met vriendje Daniël en poes Pipo.

© 2008 Humor Werkt | KVK: 27317412 | BTW: 8192.91.390.B02 | Ontwerp site: Catinka Kersten