De Speld LIVE

Met: o.a. Nathan de Groot, Martine Bakker, Michiel Eijsbouts, Arthur Umbgrove, Rutger Mollee
Duur: ca. 20 minuten
Prijscategorie::
Bijzonderheden: Op maat // Ook Engelstalig // Telefonisch Voorgesprek

De Speld staat wederom bekend om betrouwbaar nieuws en haarfijne analyses. Nu komen ze op je scherm met een spetterende online liveshow. Heb je met je bedrijf een webinar, online afscheid, hybrede evenement of borrel? Dan voorziet De Speld jouw bijeenkomst op geheel eigen wijze van een wervelwind aan plezier en energie. Vol met humor, interactie en natuurlijk geheel online.

Het interactieve gedeelte is een quiz met mentimeter via de smartphone van de bezoekers.

De Speld LIVE; speciaal voor jouw event op maat gemaakt!

Anderen bekeken ook:
Meijer, Eijsbouts en Mollee – ThuisBingo
Dolf Jansen – TakeAwayComedy

DearNova
De online bedrijfsmeeting
01-07-2020

De Speld Live heeft in een half uurtje alle collega’s van DearNova erg aan het lachen gemaakt met gevatte humor en vooral door een sterke voorbereiding waardoor zelfs online de collega’s zich herkennen in het nieuwsfeed die de Speld Live voorschotelde!

 – N. de Graaf
Reviewscore ***9***

Minimale vereisten voor deze voorstelling

  • Een goede internetverbinding.

  • Voor de dynamiek is een chatfunctie zeer relevant.

Live presentatie gaat via YouTube, in overleg kan er gekeken worden of het technisch mogelijk is de presentatie in de omgeving van de opdrachtgever te plaatsen. Er kunnen een onbeperkt aantal mensen meekijken. Het interactieve gedeelte is een quiz met mentimeter via de smartphone van de bezoekers. 

De levertijd is twee weken. De speelduur is ongeveer 20 minuten. Er is één speler en één iemand die de techniek begeleidt.=