De Speld LIVE

Met: o.a. Nathan de Groot, Martine Bakker, Michiel Eijsbouts, Arthur Umbgrove, Rutger Mollee
Duur: ca. 20 minuten
Prijscategorie:: €€
Bijzonderheden: Op maat // Ook Engelstalig // Telefonisch Voorgesprek

De Speld staat wederom bekend om betrouwbaar nieuws en haarfijne analyses. Nu komen ze op je scherm met een spetterende online liveshow. Heb je met je bedrijf een webinar, online afscheid, hybrede evenement of borrel? Dan voorziet De Speld jouw bijeenkomst op geheel eigen wijze van een wervelwind aan plezier en energie. Vol met humor, interactie en natuurlijk geheel online.

Het interactieve gedeelte is een quiz met mentimeter via de smartphone van de bezoekers.

De Speld LIVE; speciaal voor jouw event op maat gemaakt!

Anderen bekeken ook:
Meijer, Eijsbouts en Mollee – ThuisBingo
Dolf Jansen – TakeAwayComedy

Met: o.a. Arthur Umbgrove, Martine Bakker
Duur: ca. 20-30 minuten
Prijscategorie: €€€
Bijzonderheden: Online // Op maat // Telefonisch voorgesprek // Ook Engelstalig

Bestaan er ook BN’s die absoluut niets te zeggen hebben over virussen? Welke collega heeft na elk weekend toch altijd die kater? Dit en nog veel meer vragen komen allemaal voor in de De Speld Quiz!

Wil je een humoristische onderbreking voor je (online) event, kerstborrel of nieuwjaarsevent? De Speld zorgt dat je met plezier en energie de bijeenkomst verlaat. Op maat, interactief en zowel off- als online. In de korte vragenrondes worden alle deelnemers op de proef gesteld op algemene kennis, muziekkennis en de weetjes van de eigen organisatie. Wie is binnen jullie club de slimste? 

De quiz wordt live vanuit de studio van De Speld uitgezonden via YouTube Live of Zoom, maar het is ook mogelijk signaal uit te zenden naar jouw videoplatform van keuze.

Boek nu de De Speld Quiz en maak jouw evenement tot een spetterend succes!

Anderen bekeken ook:
De Speld LIVE Online
Meijer en Eijsbouts – ThuisBingo

Provincie Zuid-Holland
Kerstontbijt afdeling SAMEC
17-12-2020

We hebben, om het jaar af te sluiten, een digitaal Kerstontbijt gehad. De tweede helft van het ontbijt hebben we me ca. 80 man deelgenomen aan de quiz. Het werd erg leuk, grappig en goed begeleid door de mensen van De Speld. Mijn collega’s vonden het erg leuk.

A. Balesic
Reviewscore ***9***

Gemeente Katwijk
Thuiswerkfestival Kersteditie
17-12-2020

Het was hartstikke leuk. We waren al lekker in de stemming gekomen vooraf, maar de quiz was echt een goede afsluiting. Eigenlijk heb ik alleen maar goede reacties ontvangen. Alles verliep op rolletjes. Leuke, scherpe vragen, allemaal in Speld-stijl. De collega’s hebben er echt van genoten!

-I. Westdijk

DearNova
De online bedrijfsmeeting
01-07-2020

De Speld Live heeft in een half uurtje alle collega’s van DearNova erg aan het lachen gemaakt met gevatte humor en vooral door een sterke voorbereiding waardoor zelfs online de collega’s zich herkennen in het nieuwsfeed die de Speld Live voorschotelde!

 – N. de Graaf
Reviewscore ***9***

Minimale vereisten voor De Speld Live Online en de Quiz

Een goede internetverbinding. Live presentatie gaat via YouTube, in overleg kan er gekeken worden of het technisch mogelijk is de presentatie in de omgeving van de opdrachtgever te plaatsen. Deelnemers hebben computer en een smartphone nodig (i.v.m. mentimeter). Voor de dynamiek is een chatmogelijkheid relevant. Er kunnen een onbeperkt aantal mensen meekijken. De levertijd is twee weken.
Er is één speler en één iemand die de techniek begeleidt. De opdrachtgever geeft de gegevens van de technicus door en de technicus van De Speld neemt contact op. De opnames zijn altijd vanuit hun eigen studio: als de opdrachtgever foto’s stuurt, kunnen ze deze projecteren op hun greenscreen.

© 2020 Fairhip | KVK: 27317412 | BTW: 8192.91.390.B02 | Ontwerp: Catinka Kersten