Meijer, Eijsbouts en Mollee

Met: Bart Meijer, Michiel Eijsbouts en Rutger Mollee
Duur: ca. 60 minuten
Prijscategorie:: €€
Bijzonderheden: Op maat // Ook Engelstalig


Een groot gedeelte van Nederlander werkt momenteel vanuit huis. Om het groepsgevoel erin te houden, is hier de ThuisBingo! Een interactief online event waar de hele organisatie bij aansluit.

Het is heel simpel. ThuisBingo speel je mee met één klik op de link naar ons YouTube kanaal. Klik op de afgesproken tijd en je zit direct in onze live uitzending. Zelfs de oma van Michiel begreep hoe het werkte en deed enthousiast mee!

Voor de uitzending ontvang je via app of mail een unieke bingokaart. Die kan je printen of op een tweede scherm bij de hand houden. Je vinkt de ballen op de papieren bingokaarten ouderwets af met een stift of met een teken-app op je scherm.

De bingokaart wordt voor jouw organisatie of club op maat gemaakt. De kernwaarden van de organisatie, het logo, foto’s van je collega’s of van producten: alles is mogelijk!

De ThuisBingo wordt geleid door enthousiaste hosts (Michiel, Bart en/of Rutger), die altijd op anderhalve meter afstand van elkaar blijven. Ze spelen vaak met z’n drieën: een Bingomaster, een social media man en een regisseur/notaris. Deze verrassend grappige mannen zijn helemaal op de hoogte over de groep kijkers door een uitgebreide intake vooraf. Ook onderdeel van de show zijn de hilarische ‘reclameblokken’.

Anderen bekeken ook:
Bastiaan Geleijnse – Fokke & Sukke Zoomen Mee!
De Speld LIVE online
Complimentenmeisjes Online

Kenniscentrum Kind en Scheiding
De Community Thuisbingo
21-01-2021

Het was superleuk! De mensen hebben het erg naar hun zin gehad en we zijn spelenderwijs meer over elkaars organisaties te weten gekomen, heel leuk! Dank je wel 🙂

-S. Geradts,
Schoolmaatschappelijk werker Verzuim


Reclassering Nederland
Nieuwjaarsbijeenkomst 
19-01-2021

Ontzettend bedankt, volgens mij mag ik namens al onze collega’s spreken dat het een gezellig en geslaagd online moment was! 🙂
Er komen nog steeds veel positieve reacties binnen! Leuk bedacht en gedaan.

-L. Bakker, Media & Communicatie


Rijnstate
de Rijnstate Thuisbingo
15-01-2021

De bingo was een groot succes! Heel leuk om collega’s op de foto’s te zien met hun gezinnen of teamgenoten! Zo te zien had iedereen het naar hun zin.

-C. Zitter, Stafmedewerker/Programmamanager

Nieuwsjaarsbijeenkomst
08-01-2021

De ThuisBingo was echt heel erg leuk! Ook door de interactie. Heb veel positieve reacties ontvangen!
Bedankt voor de fijne samenwerking.

WPG Uitgevers
WPG Nieuwjaarsborrel
07-01-2021

Het was ontzettend leuk! Iedereen was super enthousiast!
De chat was top, het inleidende gesprek met onze directeur ging super en er deden veel mensen mee.
Complimenten voor jullie! Echt voor herhaling vatbaar.

– P. Wit

OPOD Communicatie
de online Nieuwjaarsborrel
04-01-2021

Het was erg geslaagd; fijn dat ook het bingo team dat zo heeft ervaren.
– Opvallend positieve benadering door het Bingo team; zowel in reactie op de chat, op praatje bestuurder, bij ‘BINGOS’ enz.
– De drie ‘showmasters’ vulden elkaar goed aan!
– Goede timing qua interactie, totaal liep iets uit, maar was prima, leuk zelfs 🙂
– De ‘frontman’ praatte alles soepel en ‘op de hoogte’ aan elkaar.
– Gedegen voorbereiding en talent/ humor creëren grappige setting!
– Alleen maar enthousiaste reacties van medewerkers; ‘erg vermakelijk’!
Kortom: zeer geslaagd!

D. Kooij

RSM Nederland
Eindejaarsfeest/bijeenkomst voor alle medewerkers
19-12-2020

Het heeft de nodige organisatie gekost maar het resultaat was er ook naar. Met meer dan 1.000 enthousiaste deelnemers hebben wij afgelopen zaterdagmiddag een geweldige Thuisbingo gehad. Complimenten aan het presentatieteam.
Wij mochten veel goede feedback ontvangen en hebben een waardig alternatief aangeboden voor RSM in deze bizarre en bijzondere tijd!
Merel veel dank voor alle support.

– W. Haan

Gemeente Apeldoorn
Eindejaarsbijeenkomst medewerkers 
15-12-2020

Michiel en Pleun hebben voor onze Gemeente een fantastische hilarische bingo neergezet. Het was echt het allerleukste deel van onze kerstbijeenkomst. We krijgen er heel veel complimenten over van collega’s. Mensen hebben er echt van genoten. Super goed gedaan! Hele fijne samenwerking! Echte aanrader.

-S. Burgers
Reviewscore ***9***


Sonova Audiological Care Nederland B.V.
Sonova eindejaarsfeest
14-12-2020

De ThuisBingo is één groot feest voor groot en klein. De gastheren waren goed voorbereid en hebben het geheel heel leuk en vlot aan elkaar gepraat. Er is goed nagedacht over de indeling van de avond met de bingo, het bespreken van de foto’s en het in beeld brengen van het geheel. Ook werd er snel en adrem gereageerd op opmerkingen in de chat en whatsapp. De gezellige, huiselijke sfeer paste heel goed bij het evenement. Zeker voor herhaling vatbaar.

– S. de Grunt
Reviewscore ***10***

The Yuki Company
Online event
11-12-2020

Namens heel The Yuki Company kan ik stellen dat we een toffe, humoristische, gezellige en interactieve bingo hebben gehad. De bingo is heel persoonlijke gemaakt, doordat je zelf de bingokaart m.b.v. plaatjes kan invullen. Hier werd leuk op gereageerd en dit creëerde veel interactie met collega´s onderling. Bedankt voor de onvergetelijke avond!

– W. Alsemgeest
Reviewscore: ***10***

U-Center’s Thuisbingo
10-12-2020

Wat hebben wij (alle medewerkers van U-center) een fantastische avond beleefd met het team van de ThuisBingo onder leiding van Michiel Eijsbouts. De voorbereiding verliep heel soepel en prettig. Als organisatie moesten we even hard werken om vijftig bingoballen bij elkaar te sprokkelen, maar die vorm van maatwerk maakte de avond perfect. Ook heel knap hoe het ThuisBingo-team wist in te springen op de actualiteit en op reacties van collega’s.

– G. Kleppers, U-Center
Reviewscore: ***10***

 

TenneT Holding B.V.
IJmuiden Ver virtual Christmas Event
9-12-2020

Wij vonden het een geslaagde middag! Inhoudelijk was het erg goed voorbereid aan jullie zijde en we hebben gelachen. =)

– M. Leenen

Coloplast
19-11-2020

Wat een super leuk concept van deze thuisbingo! Een bingo die het persoonlijk maakt door te werken met bingoplaatjes die je zelf mag aanleveren. Het heeft weer even wat luchtigheid en vrolijkheid gebracht in de Organisatie en ondanks de afstand ook zeker weer verbinding. Enkele reacties van collega’s: “gegierd van het lachen”, “verrassend leuk”, “super gelachen”, “HEEEELLL leuk”, “wist niet dat een bingo zo leuk kon zijn” enz. Kortom geslaagd online feestje! Dank je wel. Het is even wel werk van tevoren, maar dat is het dubbel en dwars waard.

-E. Blankenberg
Reviewscore ***8***

AevesBenefit
Digitale Heidag 2020
13-11-2020

Wat waren wij er aan toe om even wat leuks te doen met het hele bedrijf. Digitaal samenkomen is in deze tijd helaas de enige mogelijkheid maar met Rutger, Michiel en Bart werd dit echt een feestje!! 
Zo een bekend spel, maar dan is zo’n leuk en vooral persoonlijk jasje gestoken; het was fantastisch. We hebben genoten van de gezelligheid en de scherpe grappen. Wie weet tot een volgende keer!

– I. Schouten, Office Manager, AevesBenefit

Gemeente Katwijk
Katwijk ThuisWerkFestival II
27-10-2020

Het was echt superleuk. De mannen hebben er een mooie show van gemaakt. Van collega’s hoor ik ook niets dan goede verhalen!

I. Westdijk

Jacobs Douwe Egberts
SiSe Team Meeting
20-10-2020

Het was erg leuk! Leuke reacties van iedereen die mee heeft gedaan! 

Idd veel valse bingo’s (moeilijk spel hoor ; ), maar daardoor werd er veel gezongen, haha.
Voor herhaling vatbaar!

– M. Lammers, Industrial Design Lead Jacobs Douwe Egberts

 

Bazalt Groep
De Digitale Tuindag
16-07-2020

De bingo was écht geweldig!! Zoveel lol en lache en dat allemaal vanaf je laptop. Organisatie is super en duidelijk. Echt een aanrader!

– E. Walburg
Reviewscore ***10***

 

Bevolkingsonderzoek zuid-west

De BVO ZW Thuisbingo
07-07-2020

 

Het was superleuk! We hebben genoten. Helaas zelf niks gewonnen, maar dat is uiteraard bijzaak. We hebben vooral veel en hard gelachen en daar ging het allemaal om. Onze quizmasters hadden zich heel goed voorbereid en daardoor was het een echt BVO Z-W feestje. Hilarisch, chaotisch, maar alles goed getimed en binnen de tijd. Complimenten! Enige punt van aandacht: de verbinding was bij veel collega’s haperde wat voor onrust zorgde omdat je dan misschien net de “de bal mist”. Gelukkig kom je via de whatsapp de “gevallen ballen checken” dus dat probleempje was snel opgelost.

– E. van der Vlis

Teambijeenkomst einde schooljaar 
Schoolformaat
07-07-2020

Heel fijn contact met bingo-mannen en humor-vrouwen én een waanzinnige bingo. Het team (plusminus 100 man) was erg enthousiast. Het gaat er een half jaar later nog steeds over. Knap werk!

– Arie
Reviewscore ***10***


ROC Midden Nederland / Creative College
Creative Family Bingo
23-04-2020

Even een uurtje wat anders in de hectische docententijd. De docenten hebben de afgelopen week heel hard gewerkt om een zo goed mogelijk lesprogramma online te maken voor de mbo-studenten. Een hele opgaaf in combinatie met het thuisfront. En dan is het des te leuker om samen met de huisgenoten/kinderen een ontspannen uurtje Bingo te kunnen spelen. Bedankt Michiel Eijsbouts & co!

 – A. Dane
Reviewscore ***8***

 

Verjaardagfeest Michiel Eijsbouts
20-03-2020

 

“Een eervolle vermelding gaat naar vriend Michiel Eijsbouts die zijn verjaardagsborrel in de kroeg in duigen zag vallen, maar in plaats daarvan een iets te professionele verjaardagsbingo-livestream hield.

Maar liefst 75 mensen kwamen online opdagen, een opkomst die hij op zijn eigen verjaardagsborrel bij lange na niet verwacht had. Bij een bingo moest je meteen bellen en kwam je direct in ‘de uitzending’, op speaker natuurlijk. Had je het fout, dan moest je ‘Lang zal ie leven’ zingen.

Op de chat ging het helemaal los en er werd fanatiek gespeeld. De winnaar won alle afleveringen van ‘Het Zonnetje in Huis’ op dvd.“

– B. van Dijk, Bright-redacteur

Minimale vereisten voor deze voorstelling

  • Een goede internetverbinding.
  • Input (met rechtenvrije foto’s) voor de op maat gemaakte ThuisBingo-ballen en -kaarten. De bingokaarten + de link van de stream worden via WeTransfer gestuurd naar de opdrachtgever. 
  • Digitale foto’s van de prijzen voor de winnaars, deze worden getoond in de show.
  • De opdrachtgever zorgt zelf voor de verspreiding van de bingokaarten en de prijzen, dit i.v.m. privacy. 
  • De stream verloopt via een verborgen YouTube kanaal, deze kan na afloop offline worden gehaald.
© 2020 Fairhip | KVK: 27317412 | BTW: 8192.91.390.B02 | Ontwerp: Catinka Kersten