Meijer, Eijsbouts en Mollee

Met: Bart Meijer, Michiel Eijsbouts en Rutger Mollee
Duur: ca. 60 minuten
Prijscategorie:: €€
Bijzonderheden: Op maat // Telefonisch voorgesprek // Ook Engelstalig

Een groot gedeelte van Nederlander werkt momenteel vanuit huis. Om het groepsgevoel erin te houden, is hier de ThuisBingo! Een interactief online event waar de hele organisatie bij aansluit.

Het is heel simpel. ThuisBingo speel je mee met één klik op de link naar ons YouTube kanaal. Klik op de afgesproken tijd en je zit direct in onze live uitzending. Zelfs de oma van Michiel begreep hoe het werkte en deed enthousiast mee!

Voor de uitzending ontvang je via app of mail een unieke bingokaart. Die kan je printen of op een tweede scherm bij de hand houden. Je vinkt de ballen op de papieren bingokaarten ouderwets af met een stift of met een teken-app op je scherm.

De bingokaart wordt voor jouw organisatie of club op maat gemaakt. De kernwaarden van de organisatie, het logo, foto’s van je collega’s of van producten: alles is mogelijk!

De ThuisBingo wordt geleid door enthousiaste hosts (Michiel, Bart en/of Rutger), die altijd op anderhalve meter afstand van elkaar blijven. Ze spelen vaak met z’n drieën: een Bingomaster, een social media man en een regisseur/notaris. Deze verrassend grappige mannen zijn helemaal op de hoogte over de groep kijkers door een uitgebreide intake vooraf. Ook onderdeel van de show zijn de hilarische ‘reclameblokken’.

Anderen bekeken ook:
Bastiaan Geleijnse – Fokke & Sukke Zoomen Mee!
De Speld LIVE online
Complimentenmeisjes Online

Bazalt Groep
De Digitale Tuindag
16-07-2020

De bingo was écht geweldig!! Zoveel lol en lache en dat allemaal vanaf je laptop. Organisatie is super en duidelijk. Echt een aanrader!

– E. Walburg
Reviewscore ***10***


Bevolkingsonderzoek zuid-west

De BVO ZW Thuisbingo
07-07-2020

 

Het was superleuk! We hebben genoten. Helaas zelf niks gewonnen, maar dat is uiteraard bijzaak. We hebben vooral veel en hard gelachen en daar ging het allemaal om. Onze quizmasters hadden zich heel goed voorbereid en daardoor was het een echt BVO Z-W feestje. Hilarisch, chaotisch, maar alles goed getimed en binnen de tijd. Complimenten! Enige punt van aandacht: de verbinding was bij veel collega’s haperde wat voor onrust zorgde omdat je dan misschien net de “de bal mist”. Gelukkig kom je via de whatsapp de “gevallen ballen checken” dus dat probleempje was snel opgelost.

– E. van der Vlis


ROC Midden Nederland / Creative College
Creative Family Bingo
23-04-2020

Even een uurtje wat anders in de hectische docententijd. De docenten hebben de afgelopen week heel hard gewerkt om een zo goed mogelijk lesprogramma online te maken voor de mbo-studenten. Een hele opgaaf in combinatie met het thuisfront. En dan is het des te leuker om samen met de huisgenoten/kinderen een ontspannen uurtje Bingo te kunnen spelen. Bedankt Michiel Eijsbouts & co!

 – A. Dane
Reviewscore ***8***

 

Verjaardagfeest Michiel Eijsbouts
20-03-2020

 

“Een eervolle vermelding gaat naar vriend Michiel Eijsbouts die zijn verjaardagsborrel in de kroeg in duigen zag vallen, maar in plaats daarvan een iets te professionele verjaardagsbingo-livestream hield.

Maar liefst 75 mensen kwamen online opdagen, een opkomst die hij op zijn eigen verjaardagsborrel bij lange na niet verwacht had. Bij een bingo moest je meteen bellen en kwam je direct in ‘de uitzending’, op speaker natuurlijk. Had je het fout, dan moest je ‘Lang zal ie leven’ zingen.

Op de chat ging het helemaal los en er werd fanatiek gespeeld. De winnaar won alle afleveringen van ‘Het Zonnetje in Huis’ op dvd.“

– B. van Dijk, Bright-redacteur

Minimale vereisten voor deze voorstelling

  • Een goede internetverbinding.
  • Input voor de op maat gemaakte ThuisBingo-ballen en -kaarten.
  • Prijzen voor de winnaars.

    De stream verloopt via een verborgen YouTube kanaal, deze kan na afloop offline worden gehaald..