Dolf Jansen

Met: Dolf Jansen
Duur: 10-20 minuten
Prijscategorie::
Bijzonderheden: Op maat // Ook Engelstalig

Dolf Jansen bezorgt bij jou thuis! TakeAwayComedy, een webcast speciaal voor jouw branche en bedrijf, handzaam en op beeld aangeleverd. 10 tot 20 minuten satire, die je alleen nog naar alle toeschouwers hoeft door te mailen.

Mail Dolf de benodigde informatie en ontvang uiterlijk 48 uur voor de bijeenkomst jouw op maat gemaakte download. Of up-, dat weet Dolf nooit. Hij zorgt ervoor dat de toeschouwers het gevoel hebben dat ze zich even in een sfeervolle zaal bevinden, hij zorgt voor een schaterlach en geeft hen een geheel nieuwe kijk op hun werkzaamheden, zodat ze vervolgens tevreden aan de borrel kunnen gaan.

TakeAwayComedy is een cadeautje aan de iedereen die in deze rare tijden toch hun werk blijft doen. En als je het leuk vindt, komt Dolf elke week of maand terug met een update vol nieuwe grappen. Hij kan niet wachten!

Anderen bekeken ook:
De Speld LIVE online
Urgert en van Deudekom – Hoe word ik succesvoller dan de rest?

Dolf Jansen – TakeAwayComedy

Global Safety Day BoMa 2020
29-09-2020

Het was een geslaagd event, binnen de mogelijkheden die gesteld zijn hebben we iets leuks weten neer te zetten.

Doelstelling hebben we ook gehaald, er is zeker over gesproken!! Bijna allemaal zeer positief een enkeling vond het “op het randje”, dit was precies onze bedoeling. Volgens ons de enige manier om via de digitale manier een boodschap blijvend over te brengen.

Als organisatie zijn we zeer tevreden, dank voor de fijne samenwerking.

– N. Zwijgers, Operations Engineer POSM LyondellBasell

Minimale vereisten voor deze voorstelling

  • Een goede internetverbinding.

    De levertijd is 2 dagen. Via wetransfer wordt de MP4 link toegestuurd.