Dolf Jansen

Met: Dolf Jansen
Duur: 10-25 minuten
Prijscategorie::
Bijzonderheden: Op maat // Ook Engelstalig

Dolf Jansen bezorgt bij jou thuis! ‘TakeAwayComedy – Dolf brengt hoop en vreugd’ , een voorjaarsversie videoboodschap speciaal voor jouw organisatie, handzaam en op beeld aangeleverd. 10 tot 25 minuten satire, maar ook hoopvol, vreugdevol, waar mogelijk hilarisch, hier en daar poëtisch en altijd een positieve kijk op de (nabije) toekomst die je alleen nog naar alle toeschouwers hoeft door te mailen.

Mail Dolf de benodigde informatie en ontvang uiterlijk 48 uur voor de bijeenkomst jouw op maat gemaakte upload. Of down-, dat haalt Dolf altijd door elkaar. Hij zorgt ervoor dat de toeschouwers het gevoel hebben dat ze zich even in een sfeervolle zaal bevinden, hij zorgt voor een schaterlach en geeft de mensen een geheel nieuwe kijk op hun werkzaamheden, zodat ze vervolgens tevreden aan de borrel kunnen gaan. Live kan natuurlijk ook, dan doet hij het 4G, 5G of via de wifi van zijn buren.  

Aanvullend is dat Dolf praat wat er in bedrijven en organisaties allemaal aan het veranderen is. En ook wat waarschijnlijk anders blijft: meer hybride werken, OV in plaats van auto, andere manieren van betrokken blijven en contact houden, meer management vanuit het menselijke. En natuurlijk ook hoe je de combinatie van thuiswerken, – onderwijs, de avondklok en Hugo de Jonge overleeft..?

TakeAwayComedy is een cadeautje voor alle medewerkers en partners. ‘Dolf brengt hoop en vreugd’ is eigenlijk een combinatie van comedy op camera, een peptalk en ontwikkelingen die overal gaande zijn.  

Dolf staat te popelen! 

Anderen bekeken ook:
De Speld LIVE online
Urgert en van Deudekom – Hoe word ik succesvoller dan de rest?

Bovemij
Webinar Blue Monday
18-01-2021

Op Blue Monday huurden wij Dolf Jansen in om onze medewerkers moed in te praten. En met succes: het was top. 160 deelnemers, een tof optreden, een goede vibe en enorm leuke reacties. Dank voor het snelle regelen!

-J. van Meel, Communicatiemanager

Goudappel Groep
Nieuwjaarsbijeenkomst 2021
11-01-2021

De bijeenkomst was erg leuk en ik heb ook veel positieve reacties van medewerkers ontvangen. Fijn dat Dolf het ook zo ervaren heeft!
Bedankt voor de fijne samenwerking.

-J. Bijlsma

Global Safety Day BoMa 2020
29-09-2020

Het was een geslaagd event, binnen de mogelijkheden die gesteld zijn hebben we iets leuks weten neer te zetten.

Doelstelling hebben we ook gehaald, er is zeker over gesproken!! Bijna allemaal zeer positief een enkeling vond het “op het randje”, dit was precies onze bedoeling. Volgens ons de enige manier om via de digitale manier een boodschap blijvend over te brengen.

Als organisatie zijn we zeer tevreden, dank voor de fijne samenwerking.

– N. Zwijgers, Operations Engineer POSM LyondellBasell

Minimale vereisten voor deze voorstelling

  • Een goede internetverbinding.

    De levertijd is 2 dagen. Via wetransfer wordt de MP4 link toegestuurd.

© 2020 Fairhip | KVK: 27317412 | BTW: 8192.91.390.B02 | Ontwerp: Catinka Kersten