Hans Kazàn

Met: Hans Kazàn
Duur: ca. 15 minuten
Prijscategorie:: €€
Bijzonderheden: Deels op maat // Telefonisch voorgesprek // Ook Engelstalig

De eerste Online magic show van Hans Kazàn zijn een feit! Hij fleurt je Vrijmibo of event live vanuit Spanje op met een flinke dosis entertainment. Exclusief, persoonlijk en in interactie met de deelnemers. Hiervoor maakt hij gebruik van ZOOM.

Vooraf heeft hij een telefonisch voorgesprek met het bedrijf om informatie op te doen. Het optreden wordt zorgvuldig in overleg samengesteld. Deze informatie en een aantal goocheltrucs worden meegenomen in een wervelend online optreden van circa 15 minuten.

“Dit is echt nog véél leuker dan televisie!!” en “Haha, zag je het verbaasde hoofd van Rob?!” zijn enkele vrolijke chatreacties.

Anderen bekeken ook:
Dolf Jansen – TakeAwayComedy
Meijer, Eijsbouts en Mollee – ThuisBingo

Centraal Beheer
J. Raaijman

Onlangs organiseerden wij een Online Event voor onze medewerkers van Centraal Beheer Bedrijven. Omdat onze medewerkers al geruime tijd vol overgave thuiswerken, wilden we ze dit keer verrassen. Een live online goochelshow, zou dat werken? In de korte voorbereidingstijd die we hadden stemde Hans Kazàn alles persoonlijk met me af. Ook dan is hij de vriendelijkheid zelve en een online magic show vanuit Spanje was geboren!! Als mystery guest wist Hans met zijn vriendelijke lach, zijn charme en verbluffende goocheltrucs onze medewerkers een aantal mooie magische moment te bezorgen, waar ze nog lang van kunnen nagenieten!

Minimale vereisten voor deze voorstelling

 • Telefonisch voorgesprek 
 • Toegang tot het vergaderplatform
 • Een goede internetverbinding.

  De interactie is a.d.h.v. vragen aan de kijkers, dit moet mogelijk zijn in het platform.
  Vooraf is er telefonisch overleg over de techniek.
  Een dag vóór het optreden wordt in overleg getest of alle verbindingen goed werken.
  Op de dag van het optreden, een uur vóór aanvang, is er nogmaals een korte check. 

Hans-Kazan-online-vrijmibo-humor-werkt-thuis