Hans Kazàn

Met: Hans Kazàn
Duur: ca. 20 minuten
Prijscategorie:: €€
Bijzonderheden: Deels op maat // Ook Engelstalig

De eerste Online magic show van Hans Kazàn zijn een feit! Hij fleurt je Vrijmibo of event live vanuit Spanje op met een flinke dosis entertainment. Exclusief, persoonlijk en in interactie met de deelnemers. Hiervoor maakt hij gebruik van ZOOM.

Vooraf is er een telefonisch voorgesprek met het bedrijf om informatie op te doen. Het optreden wordt zorgvuldig in overleg samengesteld. Deze informatie en een aantal goocheltrucs worden meegenomen in een wervelend online optreden van circa 20 minuten.

“Dit is echt nog véél leuker dan televisie!!” en “Haha, zag je het verbaasde hoofd van Rob?!” zijn enkele vrolijke chatreacties.

Anderen bekeken ook:
Dolf Jansen – TakeAwayComedy
Meijer, Eijsbouts en Mollee – ThuisBingo

Robin Radar Systems BV
Blue Monday Cheer Up Session
18-01-2021

Iedereen vond het optreden van Hans helemaal geweldig! Iedereen zit natuurlijk op grote afstand van elkaar in het kantoor, dus het was fantastisch om aan het einde door het kantoor te horen applaudisseren en joelen!
Het beeld bevroor een moment en dat is standaard met al die online meets tegenwoordig, dus niemand stoorde zich eraan. Hoe Hans het daarna weer oppakte, zo enthousiast, was een cadeautje.

-W. de Cuba

Vodafone Ziggo
07-01-2021

Was mega geslaagd!

Het commentaar was vooral: “oh! Het is de echte Hans Kazan!! Wat gaaf” “Super leuk, echt goed gedaan” “Leuk om samen met de kinderen te doen”

De VSAE (studievereniging voor alle studenten Actuariaat en Econometrie aan de Universiteit van Amsterdam) 
Actieve leden diner VSAE 2020
18-12-2020

Hans was erg goed en maakte de avond compleet. Bedankt voor de samenwerking, de communicatie verliep aangenaam.

G. Davidson

Appsolutely
Appsolutely Christmas Drinks
17-12-2020

Het was een erg leuke show gisteren en het ging inderdaad helemaal goed. Ik heb veel lachende gezichten gezien en er zaten een aantal fans tussen die nog enthousiaster werden toen ze ook echt mochten meedoen met de trucs. Een leuke manier om toch nog een beetje het jaar met plezier af te sluiten.
Bedankt voor de coördinatie, het was een succes!

-J. van der Laan, Marketing Manager

Sportbedrijf Drachten
Kerstborrel
17-12-2020

Het was hartstikke leuk! We hebben veel positieve reacties ontvangen, dus we zijn erg tevreden. Nogmaals bedankt voor de snelle service!

– S. Oorburg

Centraal Beheer

Onlangs organiseerden wij een Online Event voor onze medewerkers van Centraal Beheer Bedrijven. Omdat onze medewerkers al geruime tijd vol overgave thuiswerken, wilden we ze dit keer verrassen. Een live online goochelshow, zou dat werken? In de korte voorbereidingstijd die we hadden stemde Hans Kazàn alles persoonlijk met me af. Ook dan is hij de vriendelijkheid zelve en een online magic show vanuit Spanje was geboren!! Als mystery guest wist Hans met zijn vriendelijke lach, zijn charme en verbluffende goocheltrucs onze medewerkers een aantal mooie magische moment te bezorgen, waar ze nog lang van kunnen nagenieten!
-J. Raaijman

Minimale vereisten voor deze voorstelling

 • Toegang tot het vergaderplatform
 • Een goede internetverbinding.

  De interactie is a.d.h.v. vragen aan de kijkers, dit moet
  mogelijk zijn in het platform.
  Gegevens van de technicus van de opdrachtgever, vooraf is er telefonisch overleg over de techniek en de inhoud.
  Een dag vóór het optreden wordt in overleg getest of alle
  verbindingen goed werken.
  Op de dag van het optreden, een uur vóór aanvang, is
  er nogmaals een korte check. 

Hans-Kazan-online-vrijmibo-humor-werkt-thuis
© 2020 Fairhip | KVK: 27317412 | BTW: 8192.91.390.B02 | Ontwerp: Catinka Kersten