spreker-voor-webinar-hans-kazàn

HUMOR WERKT THUIS​

Humor Werkt (al een tijdje) thuis. In de vorige nieuwsbrief namen we jullie mee in een nieuw online aanbod. Inmiddels hebben zich nog meer artiesten aan dit rijtje gevoegd. In deze nieuwsbrief lees je hier meer over. Wil je een artiest boeken? Neem dan contact met ons op!

Verder vind je in deze mail een verhuisbericht, een thuiswerkblog van Lizette, het laatste nieuws en wellicht kun je ons een handje helpen.

Veel leesplezier!

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

LET'S GO ONLINE!

Deze week lanceren we een nieuwe site! Vanwege de coronacrisis komen veel van onze artiesten met nieuwe, creatieve oplossingen om toch te kunnen spelen voor scholen en bedrijven. Speciaal voor deze Coronaproof producties maken we een nieuwe plek op het web.
Humo-werkt-thuis-spreker-voor-webinar

‘Humor Werkt Thuis’ komt naar verwachting eind deze week online.

Hieronder volgt een voorproefje van onze nieuwe (online) producties.

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

Hoe word ik succesvoller dan de rest?

Humor in het coronatijdperk, ga er maar eens aan staan!

Rob Urgert en Joep van Deudekom doen het. In hun interactieve webcast ‘Hoe word ik succesvoller dan de rest?’. Rob en Joep geven wetenschappelijke tips om te overleven in deze lastige tijden. Hoe houd je het hoofd boven water?

Er is een winnaar.
Er is inhoud.
Er is humor.
En dat alles wordt gestreamd met hoge beeld – en geluidkwaliteit.

Speelduur ca. 45 minuten.

Ik heb interesse, stuur meer informatie

spreker-voor-webinar-hans-kazàn
spreker-voor-webinar-dolf-jansen

TakeAwayComedy

Dolf Jansen’s TakeAwayComedy is 10-20 minuten satire, speciaal voor jouw bedrijf en branche, handzaam op beeld aangeleverd. Thuisbezorgd, bijna.

Dolf zorgt ervoor dat jouw medewerkers het gevoel hebben dat ze met z’n allen in een sfeervolle zaal zitten, hij laat ze hard lachen EN laat ze direct aansluitend met een geheel nieuwe blik op hun werk en hun bedrijf/organisatie aan de borrel gaan.

En desgewenst komt hij elke week of maand terug met een update en nieuwe grappen. Dolf zit te popelen…!

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

De Speld LIVE Online

De Speld komt naar je toe deze Zoom!

Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Nu komt De Speld naar je toe met een wervelende online-liveshow. Heb jij met je bedrijf een online-borrel, afscheid of evenement? De Speld komt jouw gelegenheid op geheel eigen wijze voorzien van een stoot energie en plezier. Humoristisch, interactief en helemaal online.

De Speld LIVE maken we speciaal voor jouw evenement op maat! Speelduur is ca. 15 minuten

spreker-voor-webinar-hans-kazàn
spreker-voor-webinar-fokke-en-sukke-zoomen-mee

Fokke & Sukke zoomen mee!

Laat Fokke & Sukke ook inbellen op jouw online meeting via Zoom, Teams etc. De cartoonvogels staan de hele tijd op mute, tot ze aan het eind van de vergadering het scherm overnemen voor een samenvatting in cartoons.

Bastiaan gebruikt bestaande tekeningen, die hij op zijn computer van nieuwe teksten voorziet en deelt met de deelnemers.

spreker-voor-webinar-hans-kazàn
spreker-voor-webinar-hans-kazàn

Vrijmibo via Zoom

Nu alle evenementen stil zijn komen te liggen, zijn de allereerste online optredens van Hans Kazàn een feit! Vanuit zijn huis in Spanje entertaint hij tijdens de Vrijmibo het personeel of de gasten via Zoom. Een exclusief en puur persoonlijk optreden! De deelnemers worden actief betrokken bij zijn online live optreden.
Van te voren heeft hij telefonisch contact over het bedrijf. Dit en enkele goocheltrucs neemt hij mee in een optreden van ca. 15 minuten.

“Dit is echt nog véél leuker dan televisie!!” en “Haha, zag je het verbaasde hoofd van Rob?!” klonk het vrolijk op de chat.

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

OSW Takeaway Comedy TV

In tijden van thuiswerken brengt Op Sterk Water online, live geïmproviseerd cabaret. Kijk mee naar OSW Takeaway Comedy TV! Vers geïmproviseerde sketches en liedjes, online af te halen. “Want als wij het niet mogen brengen, kom het dan maar halen!”

De voorstelling wordt live via een online verbinding gespeeld vanuit de input van de werknemers van uw bedrijf. De vragen en (chat)interviews worden afgestemd aan de hand van de informatie die uit een briefing komt. Speelduur is circa 30 minuten.

spreker-voor-webinar-hans-kazàn
spreker-voor-webinar-complimentenmeisjes

Complimentenmeisjes Online

De Complimentenmeisjes gaan online! Op basis van een video-ontmoeting wordt het allermooiste in jou gezien, gewaardeerd en opgeschreven om nooit meer te vergeten. Een uniek ‘portret’ van een eerste indruk. Een heerlijk -feelgood- moment met een complimentje om in je zak te steken.

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

How Not To Zoom

10 minutes of comedy for your weekly video conference, about video conferencing with the one and only Greg Shapiro!

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

EERDER VERMELD

De ThuisBingo van Michiel Eijsbouts, Bart Meijer en Rutger Mollee!

Keynotes in Quarantaine door Arno Folkerts & Paul Smit.

Digitaal Live Cartooning door Hans-Jan Rijbering.

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

EEN HELPENDE HAND

In deze veranderde tijden is het belangrijk om te onderzoeken welke koers je kan / moet varen en welke creatieve oplossingen hierbij komen kijken.

Graag zouden we je willen vragen om een korte enquête van 6 vragen (duur: ca. 5 minuten) in te vullen. Op deze manier krijgen we meer inzicht in de plannen en behoeftes van onze klanten en samenwerkingspartners. Zo kunnen wij waar nodig ons aanbod op deze wensen aanpassen. Onder de inzendingen verloten we het boekje ‘Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?’ van Rob Urgert en Joep van Deudekom!

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

VERHUISBERICHT


Nieuwe avonturen staan op het punt te beginnen. Na een jaar vertoeven in ons fijne, lichte stekje aan de Zeestraat pakken we nu onze spulletjes uit in de voormalige Amerikaanse Ambassade.

Ons nieuwe adres:
Onze Ambassade – Lange Voorhout 102, 2514 EJ te Den Haag

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

BLOG

Naar aanleiding van het maandenlang thuiswerken en het omschakelen naar online communicatie schreef Lizette een thuiswerkblog:

Een balkonade van een thuiswerkblog

Aan de ene kant willen we er niets over horen en aan de andere kant is het de werkelijkheid van nu. Corona, thuiswerken, anderhalve meter, alles online. De crisis brengt veel ellende met zich mee, maar ook veel nieuwe impulsen. Onze taal wordt verrijkt met woorden als ‘hoestschaamte’, ‘balkonade’, ‘lockdownbuddy’ en ‘huidhonger’. Ook het woord ‘raamzwaaien’ heeft een totaal nieuwe betekenis gekregen. Ook wij moesten de boel totaal anders gaan aanpakken. Nu de maatregelen versoepelen en we van iets meer van vrijheden kunnen gaan genieten blikken we terug op de afgelopen maanden. ‘Humor Werkt Thuis’; hoe hebben wij die maanden thuiswerken ervaren?

Je kunt begrijpen dat deze tijd voor ons, businesswise, niet heel ideaal is. Een kaartenbak vol met sprekers en cabaretiers en een verbod op bijeenkomsten. Niet de allerbeste uitgangspositie voor ons bedrijf en onze artiesten. Dan is daar nog het werken op afstand. Geen directe lijntjes meer, allemaal thuis in onze eigen woonkamers en iedereen ervaart de coronacrisis weer op z’n eigen manier. Lees verder

spreker-voor-webinar-hans-kazàn

VERDER

We zijn diep getroffen door het overlijden van een van onze artiesten, Marc de Hond. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Remona, kinderen Livia en James en Marc’s geliefden. Wij wensen hen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

We zullen hem herinneren als een positief, moedig en talentvol mens.

Peter Heerschop is samen met Paul de Munnik en Malou Holshuijsen te horen in de vijfdelige podcastserie ‘De Kleine Remedie‘. De podcast werd opgenomen in De Kleine Komedie en is een samenwerking met Het Parool. In de serie bellen ze met mede-artiesten en vragen hen hoe het ze vergaat in deze coronacrisis en of ze een oplossing hebben voor de culturele sector.

Kijktip! Via NPO Start is onze Kees van Amstel voor het eerst avondvullend te bewonderen in zijn theatershow ‘De Man Die Ik Niet Wilde Worden’. “Grappig, heeel grappig”, schreef cabaret.nl en gaf de voorstelling 5 sterren.

Zoals je misschien wel bij het online aanbod hebt kunnen zien werken we vanaf nu samen met Greg Shapiro! American Nederlander Greg Shapiro heeft bij meer dan 1000 bedrijfsevenementen opgetreden als comedian, dagvoorzitter, talkshowhost of keynote spreker. Thema’s bij zijn optredens zijn veelal oranje of groen. Zijn specialiteit is ‘Culture Shock Therapy,’ gebaseerd op zijn boeken How to Be Orange, an Alternative Dutch Assimilation Course en How to Be Dutch: the Quiz. Duurzaamheid is ook een passie voor Greg, een onderwerp waarmee hij goed uit de voeten kan.

spreker-voor-webinar-greg-shapiro

Roel Maalderink maakte een treffend Voxpop filmpje waarin hij voorbijgangers op straat vraagt of zij weleens nadeel ondervinden van hun huidskleur.

Mooie woorden in coronatijd:

Peter Heerschop bij de ZorgTalks: ‘Hoe start je de zorg op in een 1,5 m samenleving’

“Beste Peter, Dank voor je aanwezigheid en prachtige unieke column afgelopen dinsdagavond bij Zorg Talks. We kijken terug op een voor ons spannende maar heel geslaagde avond. Alles liep heel erg goed, met een prettige sfeer onderling, goede gesprekken en energie!”
– M. Vreeburg, Springer Healthcare Benelux

Eijsbouts, Meijer en Mollee met hun Thuisbingo
“Even een uurtje wat anders in de hectische docententijd. De docenten hebben de afgelopen week heel hard gewerkt om een zo goed mogelijk lesprogramma online te maken voor de mbo-studenten. Een hele opgaaf in combinatie met het thuisfront. En dan is het des te leuker om samen met de huisgenoten/kinderen een ontspannen uurtje Bingo te kunnen spelen. Bedankt Michiel Eijsbouts & co!”
– M. van Fruchten, ROC Midden Nederland / Creative College

spreker-voor-webinar-hans-kazàn
Mensen, houd het hoofd koel, het hart warm en de humor alive!
spreker-voor-webinar-hans-kazàn

Volg ons op twitter en instagram, en ‘like’ ons op facebook!

Na meer dan twee maanden thuis zitten en videobellen zagen we elkaar vandaag weer in het echt! Uiteraard helemaal ontsmet en op gepaste afstand. Het weerzien was fijn!

#onsweerzien
#humorwerkt
#gepasteafstand
#evennietthuiswerken

Van maandag tot en met donderdag plaatsen we een quizvraag op de stories van onze social media kanalen! De Humor Werkt Quiz is gevuld met leuke weetjes en feitjes over onze artiesten en onszelf. Doe gezellig met ons mee!
spreker-voor-webinar-hans-kazàn

CONTACT

Postadres
Appelstraat 42
2564 EH Den Haag

Bezoekadres
Onze Ambassade – Lange voorhout 102
2514 EJ Den Haag

www.humorwerkt.nl

Humor-Werkt-Merel

Merel Kortekaas
T: 06 81 06 01 49
E: merel@humorwerkt.nl

humor-werkt-ilonka

Ilonka Blok
T: 06 81 06 01 47
E: ilonka@humorwerkt.nl

spreker-voor-webinar-hans-kazàn
© 2020 Fairhip | KVK: 27317412 | BTW: 8192.91.390.B02 | Ontwerp: Catinka Kersten