Rob Urgert

Met: Rob Urgert
Duur: 30 minuten
Prijscategorie::

Bijzonderheden: Edutainment // Ook Engelstalig 

Rob Urgert is niet alleen cabaretier, maar ook gepromoveerd wetenschapper. Hij houdt van creatief denken. Bedrijfs- en voorheen theatervoorstellingen, boeken en formats voor tv (o.a. De Kwis en Wie denk je wel dat je bent?) maakt hij zonder al te veel moeite.

Vaak werkt hij samen met andere creatieveling zoals Joep van Deudekom.

In zijn komische en interactieve lezing ‘Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?’ geeft Rob zijn geheimen prijs van creativiteit. In een half uur toont hij zijn visie op creativiteit en innovatief denken. Hoe leer je te denken out of the box? En: als je geen genie bent, hoe kom je er dan toch zo dicht mogelijk bij in de buurt?”

Een inspirerende en hilarische online voordracht!

Anderen bekeken ook:

Meijer, Eijsbouts en Mollee – ThuisBingo
Folkert en Smit – Keynotes in Quarantaine
Dolf Jansen – TakeAwayComedy

Huis van Verbeelding | Chaos in de Orde
20-11-2020

Dit jaar was Chaos in de Orde – hét werkfestival voor organisatievernieuwers noodgedwongen ONLIVE. Rob draaide daar met zijn televisie ervaring zijn hand niet voor om. De deelnemers hingen vanuit huis aan zijn lippen. ‘Een geniaal idee in 30 minuten’ sloot naadloos aan op ons programma, was fris, wervelend, grappig én inhoudelijk. Een perfecte afsluiting van onze dag. De samenwerking met Merel vooraf was heel fijn. Meedenkend, bereikbaar etc. Dankjulliewel!

– R. Levi
Reviewscore ***10***

Minimale vereisten voor deze voorstelling

Online: Goed internet. Ruim van tevoren ontvangt de opdrachtgever de link voor de deelnemers. Deze komen via deze beveiligde link bij een startscherm en vinden daar aanwijzingen voor deelname. Deelnemers hebben computer en een smartphone nodig. De link dient na afloop te worden verwijderd van de kanalen van de opdrachtgever. Als het programma voorafgaand de webcast uitloopt en Rob niet kan starten op het aangekondigde tijdstip, dient de opdrachtgever per telefoon ons op de hoogte te brengen. Alle auteursrechten blijven voorbehouden.


Bij online in studio van de klant: Rob vertelt een verhaal dat met powerpoint ondersteund wordt, er worden filmpjes ingestart (niet per se voor green screen, mag ook voor een groot scherm). Hij klikt zelf de powerpoint door. De laptop heeft hij in de studio nodig voor afkijk. Als de filmpjes naar full screen kunnen worden geschakeld is dat prettig.

Rob heeft een vaste camera nodig, deze hoeven niet te worden bediend, maar van te voren worden aangepast aan plek en grootte met een beetje basislicht op Rob. Er komt geluid uit de laptop met powerpoint en bij de filmpjes. Daarnaast heeft hij 1 revers microfoon of beugeltje nodig.

De stream die jullie gebruiken, dient van dusdanige kwaliteit te zijn dat de filmpjes daarop soepel kunnen draaien en niet vastlopen. Rob werkt met mentimeter i.v.m. eventueel spelen van een quiz

rob-urgert-webcast
© 2020 Fairhip | KVK: 27317412 | BTW: 8192.91.390.B02 | Ontwerp: Catinka Kersten