Folkerts en Smit

Met: Paul Smit en Arno Folkerts
Duur: ca. 30 minuten
Prijscategorie:: €€
Bijzonderheden: Deels op maat // Telefonisch voorgesprek // live of vooraf opgenomen // Ook Engelstalig // Inspirerend


Verandering, hoe gaat dat in z’n werk? Paul Smit (in zijn voorstelling ‘Anders Kijken’) en Arno Folkerts (in ‘De Verandering’) spreken al jaren over dit thema. Alhoewel verandermanagement in meer dan 50% van de gevallen mislukt, verandert het gedrag van de mensen in deze coronacrisis opeens wél. Hoe zit dat precies? Hoe werkt dat in ons brein? Welke inzichten zijn belangrijk als het gaat om thema’s als vertrouwen, communicatie en samenwerken? Hoe komt het dat wc-papier opeens zo belangrijk is voor ons brein? En hoe komt het dat de uitspraak van Rutte: ‘Niet Hamsteren!’ juist averechts werkt?

Paul en Arno geven als duo of als individu online advies, een motiverende speech of een oppepper. Ze voegen hiervoor hun beide voorstellingen samen, waardoor ze in deze tijd de veranderde structuur in een organisatie (Arno) nog meer neurologisch kunnen onderbouwen (Paul). Gericht op jouw organisatie, inclusief humor, neurowetenschap, een boel energie en een hernieuwde basis om de organisatiecultuur te verbeteren in een beladen wereld. De webinar kan live online worden gegeven of vooraf worden opgenomen in hun studio.

De meest voorkomende thema’s zijn verandering, de werking van het brein, eigenaarschap, samenwerking, innovatie en cultuurverbetering. De webinar kan in overleg op maat worden uitgebreid met gewenste thema’s.

Anderen bekeken ook:
Urgert en van Deudekom – Hoe word ik succesvoller dan de rest?

Pensioen Pro Jaarcongres en Awards
10 december 2020
(solo-optreden Paul)

Alles is goed gegaan en Paul’s optreden is zeer goed ontvangen hoorde ik in de wandelgangen! 

B. Hoorntje, Office en Events Manager

Minimale vereisten voor deze voorstelling

  • Een goede internetverbinding. Presentatie gaat bijvoorbeeld via Skype, Zoom of Teams.

    Er kunnen een onbeperkt aantal mensen meekijken. De klantgegevens van de opdrachtgever worden ingepast in het zwarte scherm. Afhankelijk van de wensen is de levertijd 1 tot 3 dagen. Via Vimeo of wetransfer wordt de link gestuurd. In geval van een live uitzending speelt Paul en/of Arno de keynote en beantwoordt de ander live de vragen via een chatbox (in beeld) van de deelnemers.
© 2020 Fairhip | KVK: 27317412 | BTW: 8192.91.390.B02 | Ontwerp: Catinka Kersten