Nina de la Croix

Met: Nina de la Croix
Duur: n.t.b.
Prijscategorie:: €€
Bijzonderheden: Online of Hybride // Op maat // telefonisch voorgesprek of videobellen // Ook Engelstalig 

Ben je op zoek naar een enthousiaste presentatrice, sfeermaker of wil je je collega’s in het zonnetje zetten met een lied op maat tijdens een hybride of online evenement? Nina de la Croix kan dit allemaal! Met jarenlange ervaring in de schouwburgen, op uitmarkten en als vaste publieksopwarmer van het tv-programma “Even Tot Hier” van Van der Laan en Woe tovert ze elke zaal om tot een warm bad.

Bij een lied op maat, voor bijvoorbeeld je collega’s of speciaal voor één iemand, stuur je haar alle benodigde informatie en schrijft zij een lied met drie coupletten en een terugkerend pakkend refrein, zodat iedereen het achter zijn laptop vrolijk mee kan zingen.
Dit kan live in de uitzending, of ze neemt het van tevoren op. Altijd met perfect geluid en beeld en samen met haar vaste gitarist Maarten Ebbers.

Anderen bekeken ook:
Complimentenmeisjes Online
Dolf Jansen – TakeAwayComedy

Nina de la Croix als publieksopwarmer
bij het tv-programma ‘Even Tot Hier’


Met haar aanstekelijke enthousiasme en haar innemende uitstraling is Nina voor ons de gedroomde publieksopwarmer. Middels haar interactieve benadering tovert ze elke zaal om tot een warm bad, met heldere instructies, persoonlijke verhalen en hier en daar een rake grap.

– Niels van der Laan en Jeroen Woe

Minimale vereisten voor deze voorstelling

  • Een goede internetverbinding.
  • Telefonisch voorgesprek of videobellen
  • Toegang tot het vergaderplatform.