HYBRIDE MOGELIJKHEDEN

Met: Verschillende Artiesten
Duur: ntb
Prijscategorie:: ntb
Bijzonderheden: Voor online of hybride evenementen

In deze periode worden naast online ook hybride bijeenkomsten georganiseerd. Op de site staan onze artiesten met speciaal gemaakte onlinevoorstellingen, maar andere artiesten zijn ook te boeken voor hybride evenementen. Denk aan Arnout van den Bossche, Harm Edens, Peter Heerschop, Floortje Schoevaart, Vincent Geers en Michel Eijsbouts. We hebben ook contact met artiesten buiten ons vaste aanbod, waaronder Micha Wertheim en denken graag mee. Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Anderen bekeken ook:
Humor Werkt

Harm Edens – Dagvoorzitter
Hybride evenement
07-09-2020

Het ging heel goed en iedereen was erg tevreden. Leuk en fijn om met hem samen te werken!

– Landelijk projectleider WERKbedrijf

Peter Heerschop – Minister van Enthousiasme
We doen het samen! Festival
05-09-2020

Op hét festival voor bewonersinitiatieven wilden we Peter al die vrijwilligers en initiatiefnemers als ‘Minister van Enthousiasme’ een hart onder de riem laten steken. Helaas kwam het coronavirus ertussen, moesten we verzetten en uiteindelijk zelfs helemaal online gaan. En toch kwam de warmte, de vriendelijkheid en de prachtige boodschap van Peter Heerschop ook online over. Hij verdiept zich oprecht in zijn publiek en maakt zijn verhaal interactief, zodat iedereen zich betrokken voelt. Wij waren heel blij met zijn aanwezigheid. Ook de afspraken achter de schermen met het bureau verliepen goed en prettig. Door alle gekke omstandigheden heen, bleef iedereen flexibel en meewerkend: heel fijn!

– M. Lokker, KNHM
Reviewscore ***10***

Peter Heerschop als dagvoorzitter
ZorgTalks – Hoe start je de zorg op in een 1,5 m samenleving.
12-05-2020

Beste Peter, Dank voor je aanwezigheid en prachtige unieke column afgelopen dinsdagavond bij Zorg Talks. We kijken terug op een voor ons spannende maar heel geslaagde avond. Alles liep heel erg goed, met een prettige sfeer onderling, goede gesprekken en energie!

– M. Vreeburg, Springer Healthcare Benelux

Minimale vereisten voor deze voorstelling

  • Ntb
Hybride event - Micha Wertheim