Meijer, Eijsbouts en Mollee

Met: Bart Meijer, Michiel Eijsbouts en Rutger Mollee
Duur: ca. 60 minuten
Prijscategorie:: €€

Bijzonderheden: Op maat // Telefonisch voorgesprek // Ook Engelstalig

ThuisBingo speel je eenvoudig mee via ons YouTube kanaal. Met één klik op de link kijk je op de afgesproken tijd direct naar de live uitzending. Heel simpel, zelfs de oma van Michiel snapte het laatst en speelde mee.

Voorafgaand aan de uitzending ontvang je via de mail of app een unieke genummerde bingokaart. Die draai je uit of hou je op een tweede scherm bij de hand. Het ‘afvinken’ van de ballen kan op papier met een ouderwetse stift (even uit een etui pakken, de kinderen zijn toch thuis), of met een teken-app op je tweede scherm.

Je bingokaart is op maat gemaakt voor jouw organisatie of club. Logo’s, kernwaarden, portretfoto’s, foto’s van producten: het zit er allemaal in.

Twee hosts (Michiel met Bart of Rutger Mollee) leiden de ThuisBingo. Ze blijken verrassend grappig en weten veel over de groep kijkers. Een uitgebreide intake hoort bij de voorbereiding. De show wordt onderbroken door hilarische “reclameblokken”.

Anderen bekeken ook:
Bastiaan Geleijnse – Fokke & Sukke Zoomen Mee!
De Speld LIVE online
Complimentenmeisjes Online

ROC Midden Nederland / Creative College
Creative Family Bingo
23-04-2020

Even een uurtje wat anders in de hectische docententijd. De docenten hebben de afgelopen week heel hard gewerkt om een zo goed mogelijk lesprogramma online te maken voor de mbo-studenten. Een hele opgaaf in combinatie met het thuisfront. En dan is het des te leuker om samen met de huisgenoten/kinderen een ontspannen uurtje Bingo te kunnen spelen. Bedankt Michiel Eijsbouts & co!

 – A. Dane
Reviewscore ***8***

Verjaardagfeest Michiel Eijsbouts
20-03-2020

“Een eervolle vermelding gaat naar vriend Michiel Eijsbouts die zijn verjaardagsborrel in de kroeg in duigen zag vallen, maar in plaats daarvan een iets te professionele verjaardagsbingo-livestream hield.

Maar liefst 75 mensen kwamen online opdagen, een opkomst die hij op zijn eigen verjaardagsborrel bij lange na niet verwacht had. Bij een bingo moest je meteen bellen en kwam je direct in ‘de uitzending’, op speaker natuurlijk. Had je het fout, dan moest je ‘Lang zal ie leven’ zingen.

Op de chat ging het helemaal los en er werd fanatiek gespeeld. De winnaar won alle afleveringen van ‘Het Zonnetje in Huis’ op dvd.“

– B. van Dijk, Bright-redacteur

Minimale vereisten voor deze voorstelling

  • Een goede internetverbinding.
  • Input voor de op maat gemaakte ThuisBingo-ballen en -kaarten.
  • Prijzen voor de winnaars.

    De stream verloopt via een verborgen YouTube kanaal, deze kan na afloop offline worden gehaald..